Restgarnsprojekt, Virkat - filt

Semesterprojekt!

RestgarmsfiltNu är det nedräkning! Bara denna vecka kvar, sedan blir det semester även för mig. Jag har som vanligt en massa projekt på gång, som jag hoppas ska hinna växa och bli klara under semestern. Det finns koftor, sjalar och vantar och så finns det mitt jättestora projekt. Det är jag extra sugen på att göra färdigt – min restgarnsfilt. Just nu har jag 115 rutor färdiga. Tror att jag kan behöva 35 till… men jag vet inte än. Tänker börja virka ihop rutorna nu så att jag ser hur det blir och då kan bestämma mig för hur många rutor till jag vill virka.  Mönstret kommer ursprungligen från Drops/Garnstudio, men jag har annat garn, annan storlek på virknålen, så min blir nog inte alls så lik originalet. Min plan just nu är att virka ihop rutorna med grått garn istället för svart som det ska vara och som jag hade tänkt använda först. Har du något speciellt projekt som du vill göra klart nu i sommar. Du kan väl dela med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *