Stickat - sjal

Linsjalen växer

För en vecka sedan visade jag början på linsjalen som jag stickar i Växbo Lins garn. En tråd lingrå och en tråd ”superillgrön”. Tillsammans blir de riktigt vackra ihop, men inte fullt så gula som de kanske ser ut på bilden. Mönstret är enkelt och passar lingarnets struktur. Rätstickning och slätsticking varvas vilket skapar en enkel men dekorativ randning. Nu har jag inte så mycket garn kvar och varven är för tillfället väldigt långa. Det ska bli spännande att se hur sjalen blir när jag spänner ut den. Just nu är det ju väldigt svårt att få någon egentlig uppfattning om slutresultatet. Linsjal 2

3 reaktioner på ”Linsjalen växer

  1. Hej jag skulle vilja vet hur man stickar de finna sjalen som är grön och Jag tror den heter linsjalen
    MVH Ellenor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *