Virkat - tofflor

Mina ”Heart and sole slippers”

 
Mina ”Heart & Sole Slippers” är nu färdiga. De är virkade i en för mig lite nygammal teknik. Man virkar på ett sätt som jag bara provat tidigare när jag våffelvirkat. Skillnaden här är bara att man gör likadant med varje stolpe. Jag blev så ivrig när jag såg mönstret att jag ville prova direkt, så jag fick ta vad jag hade hemma. Det blå garnet är Nepal och övriga garner lite rester jag hade hemma. 

Mönstret är på engelska och jag har inte virkat efter så många engelska mönster tidigare, men det var ett ganska enkelt och välskrivet mönster. Vid skaften krånglade jag till det och fick göra om ett par gånger innan jag förstod hur man skulle göra. 

Slutresultatet är en väldigt mysig och mycket tjock toffel som utan problem kommer att värma mina frusna fötter. 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *