Stickat - vantar, Tvåändsstickning

Tvåändsstickning i helgen

I helgen är det dags för den sista omgången av tvåändsstickningen. jag kollade därför igenom påsen för att se hur jag låg till med min vante och jag inser att jag nästan hunnit färdigt med den första. Men med tanke på hur fort det går att tvåändssticka motsvarar det säkert två kvällars arbete 🙂Tvåändsstickad vante

Jag är ganska nöjd med designen av min vante även om jag fortfarande tycker att den blev lite liten. Ska göra klar denna och vante nummer två och sedan ge mig i kast med ett nytt projekt. Du vet väl om att vi har en massa fint z-tvinnat garn i butiken. Det orangefärgade är helt ljuvligt, både det som är färgat på grått och det som är färgat på vitt. Jag som i vanliga fall sällan väljer just orange, är väldigt sugen på att  sticka något vackert med det garnet.

z-tvinnat klar orange

z-tvinnat ljusgrå

z-tvinnat orange

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *