Virkat - filt

Restgarnsfilten växer

Ibland är det riktigt spännande att ta fram gamla projekt och upptäcka dem på nytt. Blev så otroligt sugen på att virka i fredags och kom då på att jag har ett gammalt filtprojekt som ligger och som jag arbetat med i perioder, när jag fått lite garn över som passar. Jag håller idogt på tills garnet är slut och sedan får den ligga tills jag fått lite mer garn att virka av. Nu har jag lite drygt 70 rutor, men jag tror att jag skulle vilja virka ungefär lika många till så att det blir en rejäl filt att krypa in under när man känner sig lite trött och frusen på kvällen.

Restgarnsprojekt

Mönstret kommer ifrån Garnstudio/drops men jag har gjort lite modifieringar, som storlek på virknål, rutor och garnval (eftersom mitt val är ett riktigt hopkok av allt möjligt 🙂 ) Filten är fantastiskt vacker i originalet och är då stickad i Delight.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *