Stickat - kofta

I fabriken jobbar vi just nu lite långsamt

Just nu har jag inget litet projekt som bara ligger och väntar på att bli färdigt, utan jag stickar några varv här, virkar några varv där och långsamt växer de större projekten till sig. Det är i och för sig helt ok det också, men kanske inte så himla upphetsande att blogga om. 🙂

Kofta uppifrån ner

Här är i alla fall en bild på min uppifrån-och-ner-kofta som jag påbörjade innan jul och jag har gjort framsteg den senaste veckan. Det är väldigt tråkigt med slätstickning, men utmärkt när man ska se på TV eller så. Man kan bara sticka på utan att tänka på vad man gör!

Men om man nu ska inspirera lite så här på fredagseftermiddagen, så föreslår jag att ni tar er en titt på Järbos hemsida. De har faktiskt lagt upp flera fina nya mönster som bara lyser sommar och det är väl precis vad man behöver en ruggig dag som denna. Vad sägs om denna poncho och hatt?  Svårt att låta bli att dra lite på smilbanden tycker jag!

Mönsterbild poncho och hatt

 

House of Hildur

1 reaktion på ”I fabriken jobbar vi just nu lite långsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *