Aktuellt, Försäljning

På tapeten just nu!

Månadens disktrasa 2015 annons

På tisdag 3 februari publiceras mönstret för februari månads disktrasa. Vi har fyllt på i butiken med Soft Cotton i flera nya och fina färger. Vad sägs om lila, blått, gult och cerise t ex?  Just nu har vi ett erbjudande som gäller t o m 31 januari 2015 med Soft Cotton och jumperstickor till nedsatta priser. Skynda att fynda!

House of Hildur

I butiken har vi förutom nya färger av Soft Cotton även fyllt på med ett fantastiskt vackert garn ifrån Manos Del Uruguay som heter Fino. Det är ett handfärgat garn i en blandning av silke och merinoull. Väldigt vackert och med en härlig lyster. En härva väger ca 100 gram och är 490 m lång. Man skulle t ex kunna sticka sig en vacker sjal av detta garn. Garnet finns till att börja med i fem olika färger. De har så vackra namn. Det röda heter Garnet Brooch och det turkosa Peacock Plume.  Gå in i butiken så ser du även de andra färgerna.

SF411 Garnet BroochSF405 Peacock Plume

 

 

 

 

 

 

 

Nytt i butiken är också att vi tagit in rundstickor av björk. De är 80 cm långa och finns i storlekarna 2,5, 3, 3,5 samt 4 mm.

1 reaktion på ”På tapeten just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *