Egen design, Virkat - grytlapp

Grytlapp med blommor

Grytlapp på verandan

Det lönar sig att röja hemma. Det dyker upp det ena projektet efter det andra, som ligger halvfärdigt och bara väntar på mig. Vissa saker tycker jag inte om och de repar jag upp och så sorterar jag mina garner och lägger de i ordning i skåpet. Men vissa saker lägger jag lite tid på och då blir de färdiga istället för kasserade. Denna grytlapp hittade jag i en låda. Jag hade en tanke om att göra en grytlapp med blommor på. Första tanken var lite 70-talsinspirerad, fast med färger som jag gillar bättre än gult, orange, grönt och brunt. Men när den väl var färdig så insåg jag att den inte alls såg 70-talsaktig ut. Men jag gillar den ändå.

Grytlapp i snön

Garnet jag har använt är som vanligt Järbos Soft Cotton. Det gick åt nästan ett helt nystan rosa och en skvätt rött garn. Eventuellt kan garnet räcka för att göra en i omvänd färgsättning, men det provar jag inte nu i alla fall. Nu ska jag lägga lite tid och engergi på sonens tröja och en sjal som bara har ett kantvarv kvar.

House of Hildur

2 reaktioner på ”Grytlapp med blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *