Garnklubb, Stickat - sjal

Liliopsida Shawl

De sista ledig dagarna tillbringar jag med att rensa bland projekten. Jag har 3 koftor/tröjor samt 3 sjalar som jag vill göra klara under januari månad. Det känns så där löjligt att ha en massa nästan färdiga projekt liggande, så jag stickar för att bli färdig och få lite mer plats över i korgarna. Det är dessutom roligt att plocka upp projekt som snabbt blir färdiga. Det känns så enkelt. 🙂

Liliopsida shawl

Det första av mina sjalprojekt som jag gjort klar är sjalen Liliopsida. Mönstret och garnet fick jag genom garnklubben som Stickaboo hade. Det är ett fint Crazy Zauberball Stärke och färgerna passar mig alldeles perfekt. Det är ju ett sockgarn, men jag är ju mer av sjalstickare än sockstickare, så jag valde att göra sjalen. Det gick åt nästan ett nystan till detta projekt. Liliopsida detalj

4 reaktioner på ”Liliopsida Shawl

  1. Hej..kan inte låta bli, hör inte hemma kanske,men. Min mormor heter Hildur jag o ett av mina barn heter Hildur, min butik heter hildurs, jag är född på. Rut dagen. Stickar o virkar, är utbildad skräddare..en tanke. Har vi fått all kreativitet av namnet, hehe , bara lite kul tyckte jag. Mvh chatarina

  2. Hejsan!
    Vilken fantastisk sjal. Snyggaste jag sett på evigheter.
    Vill gärna sticka den, men tyvärr verkar inte mönstret finnas svenska. Trist, trist.

    1. Hej! Visst är den fin. Ge inte upp bara för att mönstret är på engelska. Det finns diagram. Det är samma förkortningar som används i de flesta mönster och det finns gott om sidor som översätter sticktermer från engelska till svenska. Söker du dessutom info på youtube, så hittar du hur många filmer som helst som visar hur man gör. Lycka till Åsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *