Stickat - vantar, Tvåändsstickning

Tvåändsstickade vantar till min syster

God fortsättning allihopa!

Tvåändsstickade vantar

Det är inte lätt att blogga innan jul när det enda man hinner göra är att sticka julklappar 🙂 Nu så är de tvåändsstickade vantarna överlämnade till min syster. Vantens grundmönster kommer ifrån boken Tvåändsstickat. Det är egentligen ett par halvvantar som inte alls är randiga, men jag har modifierat mudden lite och stickat dem randiga. Det blev en uppskattad julklapp. Det är roligt att tvåändssticka men det tar ju en evinnerlig tid. Nu ska jag kasta mig över lite gamla projekt och se till att de blir färdiga. Det är härligt med ledighet just nu.

Tvåändsstickade vantar en detalj

3 reaktioner på ”Tvåändsstickade vantar till min syster

  1. Åhh, så vackra vantar! Jag har bara provat tvåändsstickning, inte stickat något plagg eller så, men prövat så pass att jag förstår att vantarna tagit låång tid att göra. Din syster måste ha blivit jätteglad! Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *