Egen design, Stickat - disktrasor

Nya disktrasor

Disktrasor

Mitt i julstressen så befinner jag mig mitt i en designfas och experimenterar med mönster till nya disktrasor. Många är det som har stickat mitt enkla mönster, som jag lade ut här på bloggen för ett antal år sedan. Tänkte att det kanske skulle vara dags med några nya varianter. Så här sitter jag nu och kliar mitt huvud, förbättrar, gör om och gör rätt. Ja, precis vad man borde när julen står inför dörren. Bäst att ta en paus nu och göra färdig alla julklapparna först. Mina disktrasor stickar jag i Järbos Soft Cotton. Det är en härligt garn som finns i många vackra färger. Mina nya mönster kommer att finnas tillgängliga i butiken efter jul, men det berättar jag mer om då.

House of Hildur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *