Julpyssel, KAL - Knit-a-long

Längtar efter jullov!

Just nu är det för mycket vilja och idéer och alldeles för lite tid! Så jag väljer bort och fokuserar på det som verkligen måste hinnas med nu de närmaste dagarna. Det är lite julklappsfix och sånt som bara måste bli klart i tid, men sedan så….

Igår kom Stickameras och Dödergöks del 5 av uppifrån-och-ner-koftan och jag är inte klar med del 3 än. Vill verkligen hinna sticka ikapp! Men ingen panik. Det ska ju inte bli någon julklapp i alla fall!

Kilafors julkalender har jag någorlunda koll på. Åtminstone har jag hunnit till söndagens uppgift. Det växer och verkar mer än någonsin bli en halsduk! Det blir bra för ledighetens alla promenader som jag ska gå för att kompensera all god mat 🙂

Kalenderstickning

Jag hade precis föresatt mig att inte påbörja ett enda nytt projekt mellan jul och nyår, utan verkligen gå in för att göra klart en massa saker istället – hur hamnar jag alltid i denna situation? Men så damp Stickaboos sista garnpaket ner i brevlådan. Tre nystan Tingo – 100% alpacka och helt ljuvligt. Hur ska jag kunna hålla fingrarna i styr nu!

Tingo x 3

Tålamodspåsens vantar har jag bestämt mig för att inte göra. Det känns inte som om det var rätt projekt för mig, men fina blir de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *