Stickat - disktrasor

Hundtröja!

Hundtröja

Jag trodde aldrig att jag skulle sticka en hundtröja, men man ska aldrig säga aldrig. Nu sitter jag här och stickar och hoppas bli klar till den 30:e. Hunden är liten, så det ska nog hinnas med. Förutom det som ska stickas, innan den är klar, så ska jag sätta på lite reflexgarn också. Mönstret kommer från drops. Ska bara modifiera lite.

Under dessa lediga dagar ska jag se till att slutför några projekt också. Jag planerar också för nästa år och har tänkt mig att  publicera månadens disktrasa under hela 2015. De kommer att publiceras i början av varje månad med start fredagen den 2:a januari. Totalt 12 stycken varianter blir det med andra ord.

2 reaktioner på ”Hundtröja!

  1. Skulle vara roligt att se den på! Vad är det för ras på hunden som ska få tröjan? Vi har en italiensk vinthund ”i släkten” som verkar lite frusen av sig. Kanske denna tröja vore något för henne?! Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *