KAL - Knit-a-long, Stickat - kofta

Koftan del 4

Oj, så fort en vecka kan gå i december. Måndag och så var det fredag och så kom ledtråd nummer fyra. Jag som inte är färdig med ledtråd nummer tre än… Här gäller det att ligga i, men det är ju så mycket annat att pyssla med också. Det är julklappar, kalenderstickningar, pynt och bakning. Man får verkligen ligga i för att komma någonstans. Jag har i alla fall tagit en bild som visar hur långt jag hittills hunnit. Jag har säkert 30 varv kvar innan jag kan börja ta ihop under ärmarna. Det går inte fort när man stickar med stickor 3,5. Garnet känns härligt att sticka med. Det blir jämnt och känns skönt i händerna. När jag väl blir klar kommer detta att bli en alldeles ljuvlig kofta. Koftan del 2

1 reaktion på ”Koftan del 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *