Aktuellt, Försäljning, Garn, House of Hildur

Fina julklappstips!

Gör-det-själv-kit

Det finns mycket att inspireras av i min butik. Jag säljer garner, virk- och stick-kit, mönster och handgjorda produkter. Kanske har jag något som passar just dig eller din kompis eller din mamma eller någon annan. Välkommen in och ta dig en titt. Just nu har vi några fina erbjudanden som gäller t o m 2014-12-23. Tänk bara på att om du vill ha din beställning innan jul, så måste du göra din beställning senast den 16 december.

Mina garner:

LovikkaUllgarn

 

 

 

 

Lovikkagarn                          2-trådigt Ullgarn från Ullcentrum på Öland

Järbo Soft Cotton

Baby me Boo

 

 

 

 

Soft Cotton Bomullsgarn    Misti Alpaca Baby Me Boo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *