Julpyssel, KAL - Knit-a-long

Kalenderstickningarna efter 4 dagar

Jag tänkte jag skulle visa er lite hur det ser ut efter 4 dagars kalenderstickning. Jag har inte hunnit med ledtråd nummer 5 än, men kvällen är ung, så det ska nog hinnas med. Tålamodspåsens kalenderstickning handlar om att man ska sticka sig ett par fingervantar. Jag har valt att sticka vantarna parallellt, så att de blir så lika som möjligt. Tycker att de känns stora än så länge, trots att jag håller mig inom stickfastheten, men jag stickar på lite till och ser vad som händer. Jag kanske får tova de lite i värsta fall. Vanten börjar inte med en mudd utan direkt vid handleden. Den kommer väl lite senare antar jag. Jag ligger lite efter med vante nummer två men jag hoppas hinna ikapp under helgen. Här kommer ledtrådarna varannan dag, så man behöver inte känna sig så stressad.

Fingervantar dag 4

Den andra kalederstickningen är ifrån Kilafors. Här har jag fel garn och fel på det mesta, men hittills verkar det ok. Här har man ingen aning om vad det ska bli, men som det ser ut nu, så gissar jag på en halsduk, men vi får väl se. Detta är t o m dag fyra. Dag fem tar jag mig an ikväll. Detta är en väldigt behaglig kalenderstickning, Även om ledtrådarna kommer varje dag, så är det inte frågan om så många varv, så det finns gott om tid att hinna ikapp om man skulle missa någon dag. Kilafors dag 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *