KAL - Knit-a-long

Adventskalenderprojekt och lite till!

Ikväll har det hänt saker här hemma. Vet inte riktigt vad som flög i mig… men jag drog igång en massa nya projekt. Först av allt så var det dags för fortsättningen på Dödergöks och Stickameras koft-KAL. Idag kom del 3. Idag fick vi äntligen börja sticka på riktigt. Alla mått tagna, stickfastheten beräknad, hänsyn tagen till önskad modell och så var det bara och räkna och fixa lite och sätta igång. Det är det lilla projektet du ser i mitten av bilden.

Nästa projekt som ramlade över mig var en kalenderstickning ifrån Garnbutiken i Kilafors. Man vet inte vad det blir och jag har valt ett garn, som nog egentligen är lite för tjockt. Så beroende på vad nu detta ska bli, så kanske jag får mig en gigantisk mössa eller ett par enorma tofflor. Vi får väl se. Än så länge ser det mest ut som början på en halsduk i alla fall. Garnet är Luca Fino Tweed som jag haft i skåpet en längre tid nu. Jag stickar med dubbelt garn. Ny ledtråd kommer i morgon. Detta projekt ser du till vänster på bilden.

Adventsprojekt

Så slutligen har Tålamodspåsen dragit igång sin kalenderstickning. Jag är lite sugen och har ett alpackagarn som jag funderar på om det kan fungera. Här kommer ledtrådarna varannan dag, så man behöver inte känna någon stress. Jag funderar vidare på den tills i morgon.

Det är ju liksom inte så att jag hade någon brist på projekt redan innan… men ikväll fick inspiration råda över sunt förnuft 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *