Boktips

Bokinköp!

Hantverksböcker

Helt plötsligt skrev någon på nätet att det var rea på stick- och virkböcker och några klick senare hade jag beställt fyra nya böcker. Tror att jag åtminstone kommer sticka/virka något från varje bok. Det finns både små och stora projekt. Känns lite lyxigt med bokrea redan i november.

Mest nyfiken var jag på restgarnsboken. Restgarner har man ju ungefär hur mycket som helst av… Det blir ju gärna det när man stickar/virkar mycket. Kul att testa lite nya mönsterstrukturer på små projekt. Har redan spanat in ett par i boken om torgvantar. Vackrast är virkboken… Julpysselboken kunde jag nog varit utan. Den var faktiskt lite tråkig och inte alls inspirerande. Men jag älskar ju julen, så något ska jag väl prova ifrån den också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *