veckans projekt, Veckans UFO

UFO-OS!

UFOhögDen senaste veckan, när jag kastat mig över gamla ofullbordade verk, så har jag fått tillbaka sticklusten för flera av projekten, så det har varit väldigt lyckat. Hittills är dock bara två projekt slutförda och det är handduken och disktrasan. Jag var på gång med Midvintersjalen också, men där tog garnet slut, så jag väntar på det beställda garnet, så att jag kan slutföra det projektet. Inte mycket kvar där inte. I mina gömmor har jag dessutom ett antal koftor. Dags att försöka göra dessa färdiga också. Den vinröda är inte så rolig att sticka för det är mest slätstickning varv för varv, men den gråa känns kul att ta tag i igen. Jag har dessutom ett par tofflor som ska blir färdiga och där har jag bara påbörjat den första. Sedan har jag ett antal sjalar som ligger och väntar på min uppmärksamhet…. Brist på projekt råder det inte, så jag fortsätter min projektrensning ett tag till. Jag började ju i princip när OS drog igång, så då tänker jag hålla på tills OS slutar. Här ska rensas mina vänner. Bilden visar den grå och den vinröda koftan och den eländiga lilla toffeln, som inte är så jätterolig att sticka och som jag inte vet om jag tycker blir särskilt bra heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *