Stickat - handduk, Veckans UFO

Gästhandduk stickad med lyfta maskor

Gästhandduk Jag är så glad att jag inledde denna UFO-vecka. Att göra en rensning bland de pågående projekten och försöka slutföra några har faktiskt blivit en väldigt lyckad satsning. En disktrasa blev klar i lördags och så nu denna handduk som legat i en påse sedan i somras. Denna är stickad med lyfta maskor och så går det en i-cord runt hela handduken. Mönstret kommer ifrån Purl Bee som publicerade 3 olika handdukar med mönster som byggde på lyfta maskor. Jag kan mycket väl tänka mig att göra om denna, men eftersom att jag inte hade rätt garn, så tycker jag kanske att handduken blev lite liten. Så om jag får för mig att göra om den, så ska jag välja ett lite grövre garn. I originalmönstret så är det inte en i-cord runt hela, som jag gjorde, men att avsluta så kändes mest rätt för mig.

Mönster diagonalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *