Stickat - sjal, Veckans UFO

UFO-vecka inledd!

En tjej på nätet skrev att hon haft en UFO-vecka nu två månader i rad. Målet är att avsluta ett gäng gamla projekt och inte påbörja något nytt. Man inser ju att man är bra djupt nere i garnträsket när man måste ge sig själv just en sådan vecka. Jag inledde igår så min UFO-vecka infaller mellan den 6/2 och 12/2. Nu ska jag slutföra lite projekt är det tänkt. Jag börjar med sjalen Midvinter som närmar sig sitt slut men där jag fruktar att garnet inte ska räcka. Sedan väntar en disktrasa och en handduk. Fortsättning följer.

20140206-213228.jpg

2 reaktioner på ”UFO-vecka inledd!

  1. Bra idé med ”ufo-vecka”. Har tänkt på det själv, och testat lite – blir definitivt fler såna perioder!!! Skönt att bli av med lite gamla projekt som ligger och pockar på det dåliga samvetet 🙂

  2. Visst är det så Susanne. Jag har hittills gjort färdig två projekt varav det ena legat orört sedan i somras. Målet är att hinna slutföra ännu ett projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *