Stickat - sjal, Veckans UFO

Midvintersjalen är färdig

sjal helbild2

 

 

När jag väl hade garnet hemma, så gick det ganska snabbt att sticka den sista delen av udden och bli färdig med sjalen. Innan jag blockade den så kände jag mig ganska osäker på resultatet, men efter att ha fått till blockningen så är jag väldigt nöjd.

sjal detalj

Färgeffekten på garnet fungerade väl med mönstret och pärlorna som jag satte dit ser nästan ut som daggdroppar, men det är svårt att få till det på en bild. Jag har använt mig av garnet Crazy Zauberball, färgen Indisch Rosa och det gick nog åt lite drygt 2 nystan. Jag använde stickor 3,5 mm, så den blev rejält stor.

Ännu ett ofullbordat projekt klart! Nu mot nästa!

sjal helbild1

3 reaktioner på ”Midvintersjalen är färdig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *