KAL - Knit-a-long, Stickat - sockor

Mysteriestickning Queens Wood KAL

På Ravelry har det nu i augusti startat en mysteriestickning, som kallas Queens Wood KAL. Ganska knepig verkar den vara. Jag körde personligen fast direkt. Men efter att ha läst lite kommentarer i ett forum, som också är knutet till detta, så tror jag att polletten ramlade ner. Jag får sticka några varv och prova mig fram.

För dig som inte vet, så står KAL för Knit-A-Long. Mönstret finns denna gång både på svenska och på engelska, så det är bara att hänga på. Nästa ledtråd kommer den andra september. Eftersom att det är sockor som det är frågan om här, så kan man med lite tur hinna sticka del ett på båda sockskaften innan den kommer.

1 reaktion på ”Mysteriestickning Queens Wood KAL

  1. Skönt! Då var det inte bara jag som inte fick ihop mönstret.
    Jag fick inte ihop det där egna tecknet där man drar den tredje över de två yttersta…
    Och inte heller med maska 1 som inte räknades….
    Nåja, nu är jag med på banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *