Stickat - sockor

Färdiga sockor – Achilles HeAl

Till slut blev de klara sockorna. Jag började sticka på dem på väg mot sticklägret i somras och blev då färdig med den ena sockan och hann sedan påbörja den andra. Mycket mer än så hann jag inte med. Men i början av veckan blev de klara.

Sockan har en lite ovanlig uppbyggnad. Först stickas mudden, sedan fotens ovansida och tån. Sedan plockar man upp maskor och stickar häl och fotsula runt i cirkel samtidigt. Konstruktionen var annorlunda och klurig och sockan passar väldigt bra för den som, liksom jag har kraftiga/höga vrister. Tyvärr innehåller mönstret ett par felaktigheter och är i vissa moment onödigt tillkrånglat. Men om inte detta avskräcker, så kan jag rekommendera dig att sticka Achilles HeAl

20130830-071326.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *