Stickat - sjal

Sjalen ”Damson” är klar!

20130822-122001.jpg

Jag påbörjade en sjal efter sticklägret för att ha något att sysselsätta mig med på en båtresa till Åland för ett par veckor sedan. Den blev klar i början av veckan och nu har jag hunnit blocka den också. Mönstret heter Damson och kommer ifrån Ysolda Teagues bok ”Whimsical litterära knyts 2”. Enkelt mönster som verkligen gjorde garnet rättvisa. Perfekt att ha med på en resa också eftersom att det var enkelt att memorera. Garnet kommer ifrån Easyknits och heter Splendor – Boy oh boy Blue. Det är 55% superwash BFL och 45% silke. 400 m per 100g och det räckte precis. 1 meter hade jag över när jag var klar, så det var lite svettigt på slutet. Jag vet inte om bilden gör garnet rättvisa men det är turkost i färgen.

20130822-122009.jpg

1 reaktion på ”Sjalen ”Damson” är klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *