Julpyssel

Julpyssel 4

Vilken vecka! Först kom det så mycket regn och det var så grått att man nästan inte stod ut! Lera, regn, grått och mörkt. Man ville knappt gå ut. Sedan kom snön. Nu är det så vackert ute att man nästan tappar andan och äntligen var det idag tillräckligt med dagsljus för att jag skulle få till ett par foton på de senaste pysselalstren.

Idag ska jag visa er vilka fina pappersstjärnor som jag har vikt. Jag var på Tiger i Liljeholmen och hittade där ett jättefint papper som var julinspirerat och som verkligen passade för dessa två pyssel. Jag började med att göra fler likadana stjärnor som jag hade gjort tidigare. De är så lätta att göra och blir så himla fina. Kika på mitt inlägg från förra veckans, så hittar ni länken till beskrivningen där.

Freja på Pysselbolaget, lärde mig dessutom att vika en origamiinspirerad stjärna. Den ser otroligt avancerad ut, men med Frejas hjälp gick det lätt som en plätt! Ni hittar beskrivningen på denna stjärna på Pysselbolagets hemsida.

1 reaktion på ”Julpyssel 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *