Virkat - pyssel

En glödlampsburk

Igår gick det årliga julpysslet av stapeln tillsammans med Karin och Freja på Pysselbolaget. I pysseltruppen ingick även mina söner och Karins son. Limpistolen gick för högtryck och paljetter, lösögon, flirtkulor och vackra papper gick åt i massor. Temat var lite åt ”mest är bäst” – hållet. 🙂 Det kommer mer bilder ifrån detta under veckan som kommer.

Av Freja fick jag en liten glödlampsburk. Den ser ut som en glödlampa men är en glasburk med lock. Freja dekorerade sina så vackert med glitter i vackra mönster. Jag hann inte med att göra något åt min burk under själva pysselstunden, men senare på kvällen fick jag en stund över och då virkade jag in den i ett nätliknande mönster och satte dit en liten rosett. Den blev väl söt 🙂 Jag tror jag ska ha pärlor i den. Det känns som ett passande innehåll.

2 reaktioner på ”En glödlampsburk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *