Julpyssel

Julpyssel nummer 5

Julgranskulor! Det finns så himla mycket fina julgranskulor att köpa. Ibland känns det som om en gran inte är tillräckligt. Förra året köpte jag genomskinliga glaskulor på Panduro. Vi målade ett par av dessa, men de blev faktiskt inte så fina som vi hade trott. I år inspirerades jag av bilder på invirkade stenar och tänkte att det nog skulle bli fint om jag virkade in de sista två glaskulorna. Den här gången blev jag väldigt nöjd med resultatet. Som pricken över i, så hittade jag några fina band i min pyssellåda och vips, så var de klara. Om jag ska hänga dem i granen eller i ett fönster har jag ännu inte bestämt, men jag har ju tid på mig 🙂

1 reaktion på ”Julpyssel nummer 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *