Stickkurs

Kursdags igen

Vårt arbete med färg och form fortsatte igår. Det är fantastiskt hur färger smittar av sig på varandra, hur former  blir större eller mindre  beroende på t ex randning eller färg. Vi fick först måla på papper och sedan klippa och klistra för att skapa tröjor med olika randiga mönster. Fantasin var gränslös och även fast vi hade samma uppgift, så löste vi det på så många olika sätt. Det var helt fantastiskt att se.

Jag valde en av ”mina” tröjor och fick sedan i uppgift att försöka sticka efter det mönstret. Det var roligt och väldigt utmanande.

Jag på började och hann göra klart min första provlapp, men jag har en idé om att lösa det på ett annat sätt, som jag ska prova innan vi ses nästa gång.

Till denna gång hade vi också en uppgift om att sticka de fyra årstiderna. Det var riktigt roligt och vi hade alla tolkat årstiderna på väldigt många olika sätt.  Här ser ni vinter och vår. Mina provlappar är längst ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *