Återbruk, Virkat - matta

Mer färg på mattan

Hittade lite grönt i garnlådan, så en snutt av ett nästan kopparfärgat garn och så lite mer blått, fast en riktigt skarp färg denna gång. Mattan växer och färgerna gör verkligen sitt till. Nu har trikåremsor från en t-shirt gått åt och jag skulle gissa att mattan är ca 45 cm i diameter. Sonen har önskat en stor och gosig matta, så jag lär få hålla på ett bra tag till. Tur att jag har fler t-shirtar som är klippta till trikåremsor. Det är bara att virka vidare. Det här med återbruk är faktiskt riktigt roligt! När man har garner, som man kanske inte känner att man riktigt klär i, då kan man tänka om, för de kan bli riktigt fina när man tänker inredning istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *