KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Myrtle Mystery ledtråd 2

Denna vecka får man sticka på som en liten iller om man tror att man ska hinna bli klar med ledtråd nr två innan fredag, då nästa ledtråd kommer. Jag har stickat och hunnit en bit till, men min varvräknare står på var 130 och jag ska göra lite drygt 100 varv till innan jag är klar med ledtråd nummer två… Ni förstår ju själva – iller måste man vara!

Jag har lagt in lite blå pärlor nu. De lyser upp och jag tror det kommer att bli fint att varva de med de jag använde först. Den blå färgen gör sig fint mot det grå garnet. Jag tror att det kommer att bli en perfekt storlek på sjalen när den blir klar och garnet är så där härligt mjukt och gosigt. Det är lite pilligt att virka in pärlorna med jämna mellanrum, men när resultatet blir så bra, så är det värt den ansträngningen.

 

2 reaktioner på ”Myrtle Mystery ledtråd 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *