KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Myrtle Mystery ledtråd 1

Så där ja! Det tog ett par kvällar i anspråk. Ledtråd 1 var ganska lång, hela 88 varv, men nu har jag äntligen gått i mål och nu väntar jag med spänning på nästa ledtråd. Jag tycker att mönstret är jättefint så här långt i alla fall. Problemet är att mina pärlor inte alls kommer att räcka, så jag måste komplettera med någon annan färg. Jag får leta i mina gömmor och se vad jag hittar. Man kanske skulle lägga till några pärlor som syns lite mer. De jag hittills använt är ganska diskreta. De skimrar i turkost och blått och jag har fler pärlor i dessa färger, men som är betydligt skarpare i färgen även om nyanserna är desamma och de skulle definitivt synas bättre. Om pärlstickandet fortsätter i de kommande ledtrådarna, så ska jag använda mig av någon annan variant också!

2 reaktioner på ”Myrtle Mystery ledtråd 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *