Återbruk, Virkat - matta

Mattan växer

I väntan på att ledtråd nummer två ska komma för sjalen, så virkar jag vidare lite på mattan, som jag virkar av garn och en gammal t-shirt som jag klippt i remsor till ett trikågarn. Sist jag visade detta projekt, så hade jag inte bestämt mig för vad det skulle bli, men nu har sonen godkänt att den nog kan bli en matta till hans rum. Han har dock önskat mer färg, så nu när det är dags att byta garn igen, så satsar jag på en ganska skarp grön kulört! Han vill gärna ha med lite orange och rött också, men vi tar en färg i taget och låter mattan utvecklas som vi känner för lite vartefter. Detta är en fantastiskt ”socialvirkning”. Med det menar jag att man lätt kan sitta och prata, se på TV, lyssna på ljudbok mm utan att man tappar bort sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *