Stickat - tröja

Färgglad sommartröja!

Den blev färdig till sist och jag kan använda den nu under sommarens sista dagar. Jag gillar färgerna, men tycker kanske inte att den sitter på så där optimalt. Det kan ju i och för sig bero på att sommarens goda mat och dryck satt sina spår. Hur som helst, så är det en riktig gladtröja. Mönstret kommer ifrån Drops, men de var lite mer försiktiga i sitt färgval. Jag tänkte att ska det vara så kan jag lika gärna göra det riktigt ordentligt 🙂

Garnet är Paris, Drops eget lite tjockare bomullsgarn. Jag hade dock redan ett Debbie Bliss garn som var vitt och 100 % bomull, så jag kompletterade bara med färgerna från Paris. Det gick åt ungefär 1 nystan av alla färger och två av det gröna. Jag har en liten tuss av alla färger kvar, så det går säkert åt mindre om man bara använder en färg istället för en hel färgpalett.

Nu blir det att kasta sig över nästa projekt i högen med påbörjade alster. Några till ska jag avsluta innan jag tänker tillåta mig själv att påbörja några nya projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *