Återbruk

Loppisfynd – lampskärmar del 2

För att kunna göra min ljusslinga med gamla lampskärmar, så måste jag klä om allihop. Några blir lite lika i stilen, men målet är att ingen ska vara den andra lik. Jag hade själv 2 stycken virkade lampskärmar och dessa ska också få vara med. Till detta har jag nu tagit bort allt tyg på två stycken lampskärmar och bara klätt om dessa på ett mycket enkelt sätt. En sydd tub med band i fållen i båda ändar och sedan var det bara att spänna fast dem.  För den som är duktig på att klä lampskärmsskelett, så är detta säkert att häda, men för mitt ändamål, så blir det finfint just så här.  Nu återstår bara att fixa till en 8-10 lampskärmar till… 🙂

1 reaktion på ”Loppisfynd – lampskärmar del 2

  1. Hallå, fina lampskärmar och vilken rolig idé. Hur gick det, blev ljusslingan färdig? Finns det ett blogginlägg om detta som jag missat?
    /s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *