Aktuellt, Marknad

Djurö Marknad

Nu är det en vecka kvar till Djurö marknad. Söndagen den 8 juli mellan kl 10 och 16 är det dags. Sök dig till Munkens konditori, så hittar du marknaden. Det ska säljas hantverk, honung, sylt, saft mm. Visst låter det härligt! Precis som en sommarmarknad ska vara.

Jag kommer att vara där med Hildurs Barnbarn och sälja:

  • Virk-kit – med brudpar, bokmärken och nyckelringar
  • Handgjorda bokmärken, grytlappar, disktrasor, flaggspel mm

Jag ser fram emot en härlig dag med lagom med sol och värme så att dagen blir perfekt för ett marknadsbesök. Titta gärna förbi! Det går fint att ta direktbuss ifrån Slussen (nr 434) för dig som inte bor nära eller har tillgång till bil. Hoppas vi ses!

1 reaktion på ”Djurö Marknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *