Inspiration, Tankar kring handarbete

Virka – den bästa sysselsättningen en varm sommardag

Sommar och sol – jag älskar det!
Men ofta, så når inte värmen upp i så många grader i vårt vackra land. Jag tror många med mig känner igen sig när jag säger att man jagar runt på altanen för att  sitta i solen hela tiden så att man inte fryser. Men när det är den bästa av sommardagar, då sitter man gärna kvar i skuggan för att det är så varmt och skönt även där. Sådana dagar tycker jag att sommaren är som bäst.

Om vi tänker oss en av dessa ljuvliga sommardagar där vi sitter i skuggan under ett parasoll och njuter av livet. Då tycker jag att du ska lägga ifrån dig den goda boken en liten stund och istället ta fram en ljudbok. Med ljudboken i öronen, så kan du sedan plocka fram virkningen. Det gjorde jag och jag njöt av en stunds kreativitet och färgglädje och egen tid. Jag fick både god bok och virkning på en gång! Visst låter det mysigt.

Att lyssna på sommar i P1 är också en favoritsysselsättning, som hör vår vackraste årstid till. Ut med radion och stickning eller virkning och njut av värme och sol eller svalka i skuggan. Vår bästa tid är nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *