Försäljning, Marknad, virkat

Virkat flaggspel!

Nu har jag förverkligat en idé som jag funderat på att göra länge. Jag har virkat ett litet flaggspel, som jag sedan sytt ihop med hjälp av ett vackert band som jag hade. Bandet blev verkligen pricken över i.

Det var enkelt och roligt att göra och mönstret tog jag ur huvudet. Det går inte åt så mycket garn till varje flagga, så det är perfekt att göra om man har lite fina garnrester. Färgkombinationen spelar nog inte heller så stor roll. Om man använder samma färg på kanten runt om, så känns det som om de hör ihop i alla fall.
Jag valde vitt. Det blev svårt att få med hela flaggspelet på bild, men jag gjorde ett försök i alla fall. den mörka flaggan är lila och inte svart som det ser ut på bilden.

Jag tror att jag ska göra ett till och så tar jag med dem till marknaden nästa söndag.

 

2 reaktioner på ”Virkat flaggspel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *