Inspiration

Inspiration till lite virkning i sommar kanske!

Det är så vansinnigt roligt att virka, så att när man börjar kan man nästan inte sluta. Mormor Hildur hade inte fel! Det finns så mycket roligt man kan göra och det finns så många fantastiska material man kan testa att virka i. I sommar ska experimentera lite med olika material, eftersom jag till hösten ska hålla en workshop på just det temat.

Det finns många duktiga människor som inspirerar mig i min virkning. Virkpia är en riktigt begåvad tjej.  Hon delar dessutom med sig av sin kunskap, så vill du veta hur man gör, så kan du med fördel ta dig en titt på hennes virkskola  -virkningens grunder. Hon delar också med sig av sina mönster. Kika in på hennes blogg en mulen dag, och låt dig själv inspireras. Det finns många andra som man kan inspireras av också, så när du ändå håller på så tycker jag att du ska ta en titt på följande bloggar också

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *