Tankar kring handarbete

Nu börjar saker bli färdiga

Det har varit stiltje en tid vad gäller projekt på bloggen, men nu börjar det lossna. De senaste dagarna har jag stickat 5 disktrasor och 2 mössor till julmarknaden. Jag har hunnit med att göra färdig mina Gotlandsvantar. De ligger just nu och torkar efter att jag blötlagt dem. Den eländiga Bingemössan står och stampar däremot. Jag upptäckte att jag hade gjort fel och sånt går ju inte an, så för andra gången repar jag upp…suck! Denna gång ska det bli rätt. Jag måste fokusera mest på julmarknaden bara om jag ska få till allt som ska göras till den, men nu känns det i alla fall som om jag börjar få koll på tillvaron. I morgon kanske jag t o m hinner med att fota lite.

Idag är det ju dessutom stickcafé på FB så om jag hänger lite där, hindrar mig själv ifrån att läsa alltför mycket och istället koncentrerar mig på det som ska stickas, så kan jag nog få något mer gjort ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *