Aktuellt

Twist Collective Winter 2011

Det finns så mycket fantastiskt fint i senaste numret av Twist Collective – Winter 2011. Jag vill verkligen göra flera saker ifrån det senaste numret. Favoriten är Zori. En ljuvlig kofta med ett spännande flätmönster på oket och en fin spetskant. Den gillade jag verkligen jättemycket. Midtown var en jättefin kjol. Synd att man inte riktigt har en figur som passar i en sådan. Spur var riktigt roliga originella sockor. Slutligen var Bellevue också en riktig favorit. En mycket snygg tröja. Ja om du har lite tid över, så rekommenderar jag en titt hos Twist Collective. Du kommer får många uppslag på fina saker den här gången också.

1 reaktion på ”Twist Collective Winter 2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *