Aktuellt, Marknad

Stiltje

Det är lite stiltje på stickfronten just nu. Det borde inte vara så, men så är det. Det har varit några hektiska veckor och jag har känt att det är svårt att få tiden att räcka. Om ett par veckor är det julmarknadsdags på Siggesta gård på Värmdö. All ledig tid går åt till att fixa det som ska fixas inför den dagen. Jag stickar disktrasor, sätter ihop virkpaket. Sliter mitt hår med en tomte, som nog inte kommer att blir klar i år och jobbar vidare med lite annat som ska vara med på marknaden.

Det är ju julmarknad, så visst blir det jultema på det jag kommer att sälja. Det blir bl a disktrasor i rött och grönt, men även andra färger. Julängeln ska med liksom mina andra virk-kit. Jag har också några mössor på gång som jag verkligen skulle vilja få klara, men man har bara så mycket tid som man har, så det blir så mycket  som jag hinner med helt enkelt. Kul ska det bli i alla fall och jag hoppas att du kommer och säger hej om du har vägarna förbi.

2 reaktioner på ”Stiltje

 1. Ja, visst blir det fint med rensningarna, och energi frigörs!
  Men, jag lovar, jar har också myyyycket kvar !!!
  Och jag brukar aldrig komma till slutet innan det är våren och jag är mer ute än inne igen. Men det blir i alla fall lite bättre – kommer lite längre – för varje gång. Så fortsätter man att höst-röja så kanske man tillslut blir ”färdig”.

  Ja, nu är det ju adventsveckan. Jag brukar göra det jag känner för och det är olika år från år. I år är jag ”sugen” på att putsa fönstren och sätta upp gardiner (neutrala gardiner, som sedan kan sitta i 50 år…) Och så vill jag ha upp stjärnor, lampor och stakar. Och lite tomtar och änglar som jag och dottern gjort genom åren.

  Kul med julmarknad! Men jag förstår att det är mycket som ska göras inför. Fullt upp är väl bara förnamnet…!
  Lycka till !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *