Stickat - vantar

Vantar från Gotland

Så där ja. Nu är de klara. Alla trådar är fästa. Jag har blött och slätat ut de lite och krympt dem en aning, eftersom de var lite stora. Nu sitter de som en smäck! Nu är det mörka tider, blixten gick på fast vi var utomhus. Det gör att färgerna blir lite blaskigare än vad de är i verkligheten. Den är i stickad i mörkt grått, hallonrött och limegrönt. Jag är hur som helst helnöjd. Vad kan vara bättre än att ta på sig nya vantar en dag som denna, när vinden viner om husknuten. Detta är alltså resultatet av Stickresans färd till Gotland. Nu är det dock Binge och Halland som gäller. Snart hoppas jag kunna visa upp bingemössan också. Det är kul att inte bara göra provlappar utan att verkligen göra något som är användbart, när man ändå håller på. Det blir ett så mycket tydligare minne av vad det handlade om.

1 reaktion på ”Vantar från Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *