Stickat - sockor

Ett par färdiga sockar!

 

Igår stickade jag färdig dessa sockar. Mönstret var riktigt roligt att göra, inte alls så krångligt som det ser ut. Mönstret kommer ifrån Knitty och heter Nemesis. Jag har använt ett sockgarn från Sannsticks. Garnet är en blandning av ull och bambu. Nu har jag ett litet nystan över, som jag kan använda till min restgarnsfilt. Det blir fint med lite mer rosa i den.

Jag har idag skrivit ut ledtråd nummer två och tre av Stickas mysteriesocka. Jag har någon centimeter kvar av ledtråd nummer ett, men snart så kan jag gå vidare. Jag träffade en liten pojke idag som var väldigt förundrad över att man faktiskt kunde göra sockor av ett par pinnar och lite tråd, men hans stora fundering handlade om varför jag inte började på socka nummer två någon gång, för man har ju faktiskt två fötter. Han hade så rätt så, men denna gång får det bli en socka i taget i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *