Hemslöjden 100 år - lövet

Ett löv!

Tjoho! Jag fick ett löv och samtidigt en släng av prestationsångest! 😉 (men det ska jag väl komma över. )

Vaddå löv? kanske du tänker. Jo, Hemslöjden fyller 100 år och ska ha en utställning med nästan 2000 löv på Liljevalchs nästa sommar – ”ser du löven för alla träd?” Löven ska olika människor runt om i vårt avlånga land göra. Om man var intresserad, så fick man anmäla att man vill vara med och göra ett löv och det gjorde jag. I förra veckan fick jag veta att jag ska få vara med och idag var jag och hämtade stommen till lövet. Långt ifrån alla som sökt har fått ett löv, så jag känner mig lyckligt lottad. Detta ska faktiskt bli galet roligt. Jag har massor av idéer, nu gäller det bara att fundera ut vilka som är användbara och vilka som jag borde skrota.

Visst låter det spännande! Lär mer här, så får du veta mer om projektet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *