Stickat - sjal

Fort var det gjort!

En kväll framför TVn tittandes på Eurovision och vips så var min sjal klar! Jag fick en liten bit över, så jag virkade på en liten udd för att den skulle få en lite snyggare avslutning. Jag har nu provat att vira den om halsen och det känns som om den sitter perfekt. Så var man redo för lite kallare väder också. Jag känner mig nöjd med denna. Jag har gått och klämt på det där garnet i korgen länge nu, så det var härligt att äntligen kunna göra något av det. Det gick åt två nystan à 100g av garnet Azapa från Araucanía. Ljuvligt mjukt garn. Det verkar dock ludda en del och det kan ju alltid bli ett irritationsmoment, men det tar vi till hösten då det blir dags att sätta på sig den.

I managed to finish my work with my shawl yesterday, I tried it on and it fitted me perfectly. I am very happy with the result. I used two skeins of Azapa from Araucanía and each skein weighed 100 g. The yarn is very soft and cosy and I don´t expect it to itch a bit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *