Virkat - korg

Mitt experiment – Så här blev det!

Så här blev alltså min nya korg. Denna variant är bara lite trådig/ryaaktig på utsidan. Nu är den trådiga sidan inåt. Den är virkad av en tråd bomull och en tråd Lambada. Det hade inte gått att göra en korg om jag inte lagt till bomullsgarnet, för det hade blivit alldeles för sladdrigt. Det gick nästan inte att se maskorna när jag först provade att göra något av enbart Lambada.

Denna bild visar då den trådiga sidan utåt. Så nu frågar jag er. Är den helt förskräcklig eller ganska kul eller t o m cool. Känner personligen att jag borde använt materialet till en cykelsadelvärmare istället. Då hade den nog kommit till större nytta.

1 reaktion på ”Mitt experiment – Så här blev det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *