Tankar kring handarbete

Vad vårigt det har blivit på en vecka!

Jag har fått gräva fram lite vårsaker ur garderoben och då dök det upp ett par sjalar som jag glömt att jag hade. Veckan som gått har varit fylld av arbete och lite kvällsaktiviteter, så stickningen ligger lite efter. Jag har i alla fall lagt ner lite tid på den gröna sjalen, så den växer, om en lite långsamt. Sedan jag fick tips om att Knitty hade originalmönstret av Seascape Stole och jag därmed också fick tag på ett diagram, så går stickningen så mycket enklare. Nu är det riktigt kul att sticka den. Igår kväll jobbade jag ganska sent och jag var riktigt uppe i varv när jag äntligen satte mig ner i soffan med stickningen. Men efter att ha gjort ett par varv så kände jag mig riktigt lugn och avslappnad. Dessutom såg jag den svenska långfilmen Änglavakt med Izabella Scorupco och Michael Nyqvist och den var så fin. Kvällen blev lyckad och jag kunde gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Härligt!

Jag önskar er alla en helg fylld av mys och vårkänslor!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *