Tankar kring handarbete

Jag håller på med ett experiment!

Jag fick ett nystan Lambada ifrån Tedman&Kvist när jag var på Sticklägret förra sommaren. Det är ett väldigt egendomligt garn. Egentligen inte ett garn utan mer som ett antal ihopsatta små band av någon tunn och egendomlig kvalitet. Tanken är väl att man skamgöra någon sjal eller något sådant i det garnet. Men färgerna var inte alls mina, roströd, grön, gul och svart. Så jag har länge funderat på vad jag ska göra av det. Igår fick jag så ett infall. Jag tog en tråd Lambada och en tråd bomullsgarn och så började jag virka en korg. Den ser lite ut som en ryamatta när man vänder den åt ena hållet. Jag vet inte om jag tycker den blir cool eller bara helt förskräcklig. Men jag gör klar den ikväll och så får ni se den i morgon, så får ni säga vad ni tycker.

1 reaktion på ”Jag håller på med ett experiment!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *