Okategoriserade

Pocket Craft!

Pocket Craft kallar jag min serie med figurer som jag jobbat med en tid. De finns i flera varianter och former. De första jag lanserar på hemsidan för försäljning blir dessa bokmärken och nyckelringar. Tanken är att de ska finnas till försäljning färdiga, som virk-kit eller bara mönstret. Idén var en ”smily”, men glad min är klurigt att få till så de liknar mer en ”lagom”, d v s varken glad, arg eller ledsen. Just nu pågår arbetet med att ta fram en serie mer komplexa figurer. Jag jobbar på saken och sätter lite press på mig själv genom att skriva om det här. Välkommen in här och titta. Under rubriken produkter hittar du Pocket Craft.


1 reaktion på ”Pocket Craft!

  1. Hej! Var är hemsidan? Jag skulle jättegärna vilja köpa ett sånt bokmärke(om de inte är allt för dyra) om det är möjligt så kontakt mig gärna via mejl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *